Kære alle
Nedenfor finder du nye priser på Diadora tøj som vil kunne købes til den pris medio/ultimo november i år. Der har været skrevet meget omkring tøjaftalen, som desværre er landet med to tøjaftaler.
En for Eliten som gennem DBU fra 1. januar dømmer i Hummel dommertøj og en for bredden, der gennem DFU forsætter med at dømme i Diadora.
Og ja det er noget rod med to tøjaftaler. Men et flertal af dommerklubberne har valgt at bredden skal dømme i Diadora uagtet, at Eliten nu skal dømme i Hummel.
Vi har for starten meldt ud, at vi klart støttede en aftale med Hummel, men vi naturligvis følger flertallet i DFU omkring Diadora tøj til bredden.
Alle nye dommere modtager et sæt Hummeltøj i forbindelse med dommergrundkursus og kan med et medlemskab af dommerklubben, købe Diadoratøj til de oplyste priser.
Mange har i dag Diadora tøj og behøver kun at supplere når der er behov eller hvis man ønsker mere.
Mange, der har dømt i mange år, har rigtig meget dommertøj liggende i mange forskellige mærker, og man må naturligvis dømme i det dommertøj man vil (husk mærker),
men for dommere som er medlem af DFU, er anbefalingen, at man anvender Diadora. Ved triokampe skal man være i ens farve.
Betyder det så du ikke må købe Hummeltøj og dømme i det. Jo det må du gerne, men da vi er medlem af DFU så følger vi flertalsbeslutningen.
For de af jer der skal i en trio med Divisionsdommere skal selv aftale med dommertrioen, hvordan det sikres at de er ens klædt. Giver det udfordringer, så henvend dig til bestyrelsen.

Giver ovenstående anledning til spørgsmål, så sig endelig til.

Bestyrelsen – Aarhus Fodbolddommerklub
—————————————————————————————————————————————————————–

Dato: 01. november 2021

Kære dommere og dommerklubber
Nye forhandlinger mellem Sport Scandinavia og DFU er lige afsluttet, hvilket har givet følgende resultat for DFU dommere:
Aftalen starter op pr. 01.07.2022, men vi har forhandlet os frem til, at man inden for 14 dage kan købe til følgende priser:

1 sæt:
1 kortærmet dommertrøje, 1 par shorts og 1 par strømper – pris: DKK 499,-
Pakke 1:
3 kortærmet dommertrøjer, 1 par shorts og 3 par strømper – pris: DKK 999,-
Pakke 2:
5 kortærmet dommertrøjer, 2 par shorts og 5 par strømper – Pris: DKK 1299,-
Priserne forventes opdateret på online shoppen ved Diadora/Unisport inden for 14 dage.
Ny pris for 1 sæt:
Pr. 01.07.2022 sættes prisen for 1 sæt ned til DKK 459,-
Nye dommere:
Nye DFU dommere kan købe 1 sæt for kun 200 kr. (max 1 sæt pr. dommer)
Venlig hilsen
DFUs bestyrelse

Skriv et svar