Jonas Dalbøge fra Aarhus Stiftstidende skriver i avisen en artikel om den alvorlige økonomiske krise som Århus Firma sport befinder sig i, På blot to måneder har virksomheden Århus Firma Sport tabt 700.000 kroner. Foreningen har stort set ingen indtægter og alle deres planlagte events er aflyst. Alt imens forsætter de faste udgifter til lys, varme, løn og så videre derudaf.

Direktør Carsten Pedersen udtaler til avisen at han er bange for at Århus Firmasport må lukke forretningen.
Hvis de ikke får nogen form for tilskud eller hjælp inden jul, findes der ikke noget, der hedder Århus Firma Sport 1. januar 2021.

Det er Carsten Pedersen overbevist om.

– Alt er simpelthen aflyst. Vi tjener stort set ingen penge. Julefrokoster, messer, udstillinger og større idrætsarrangementer er aflyst. Så jeg er bange for at vi må lukke, fortæller han og forsætter:

– Mit bud er, at vi lige nu mangler omkring 220.000 kroner inden året er omme for at kunne holde forretningen kørende.

LÆS hele artiklen på avisens hjemmeside på dette LINK
(kræver måske abonnement)

Fra ledelsen og de ansatte på Århus Firma Sport er følgende besked kommet:

Det er en hård tid – denne Coronatid!
Århus Firma Sport (ÅFS) er presset på vores eksistens.
Pr. 1. oktober manglede vi i omegnen af 1,8 mio. i omsætning. Siden marts og resten af året, er alle større arrangementer aflyst.
Herunder aflysning af vores store events som ALT for Damernes Kvindeløb, Ladies Mud Race, Xtreme Mandehørm, Firmaidræt OPEN. Kort og godt, så er alle weekendaktiviteter aflyst.
Vi er meget taknemmelige for de hjælpepakker fra staten og Dansk Firmaidrætsforbund som vi har modtaget. Det er desværre bare ikke nok!
Vi bløder og har derfor brug for hjælp. Hjælp fra nær og fjern. Hjælp fra venner og bekendte. Hjælp fra medlemmer og kunder og hjælp fra den uventede kant.
Vi har derfor oprettet et mobilepay nr. 490017 til en indsamling.
Man kan selvfølgelig også betale via kort eller overførsel hos samlind.dk
Vi bliver taknemmelige for alle bidrag, små som store.

Med venlig hilsen
Århus Firma Sports
Ledere og ansatte