I slutningen af marts var der afslutning på gymnastikken 2021/2022.

Det har været en speciel sæson at komme igennem fordi vi jo stort set har holdt pause i to år p.gr.a. corona. Derfor var det dejligt at gennemføre en hel sæson uden diverse udefra kommende årsager. Jacob Tornbjerg Rasmussen førte os sikkert igennem opvarmning og diverse øvelser nede på gulv, maveøvelser og rygstrækninger med mere.

Desværre har opbakningen til denne ugentlige aften med gymnastik, efterfulgt af volleyball og ind imellem indendørs fodbold, ikke været særlig prangende, Der er ikke mange seniorer tilbage på holdet, det er virkelig svundet ind i deres antal. De unge har heller ikke været overvældende flot repræsenteret. Enkelte aftener har vi kun været 10-12 stykker, det er lige nok til en god dyst i favoritdisciplinen volleyball. Men der skal da nok være noget mere markedsføring af konceptet for at arrangementet fortsat har sin berettigelse.

Det kan undre lidt fordi vi altid efter nytår starter op med bibtesten, som er en rigtig god måde at få testet sine evner, og forberede sig til de tests, som skal gennemføres når der skal dømmes i S2 og opefter. Antallet af deltagere stiger også efter nytår, men ikke så mange dukkede op som set tidtigere år. Coronaens hærgen og to års pause er selvfølgelig et af svarene på det manglende fremmøde, men der skal også gentænkes noget omkring denne ugentlige aften i vinterperioden fra uge 43 og frem til afslutningen i marts i uge 12.

Vi får tid til at hygge, og få lært nye medlemmer at kende, og taler om diverse oplevelser fra banen eller hvad der nu kan falde ind. Det er ikke særlig ofte, hvornår det i løbet af en sæson, der bliver tid til at tale med sine kolleger, men det kan man ellers opleve masser af mandag aften i Skovbakkens gymnastiksale. Det er klart, dømmer man ofte i trio så kan man få en god snak med sine kolleger, men er man den enlige dommer så er det sjældent, at man møder andre til en længere snak.

Som sagt sluttede vi sæsonen med en god aften i cafeen i Skovbakken med burger og øl/vand. Jacob fik fortjent overrakt de obligatoriske flasker vin for veludført instruktør rolle, og vi hyggede os godt.

Se flere billeder på Afdks facebookside.

 

 

 

Skriv et svar