Aydin Uslu fik sin debut i superligaen søndag d. 4. august 2019, hvor Randers FC spillede imod FC Nordsjælland på Cepheus Park Randers .
AFDK valgte at invitere klubbens medlemmer til denne debut på Randers Stadion. Hvor klubben var vært med en billet og en stadionplatte for dem der havde lyst til at komme og bakke Aydin op.

Søndag mødtes alle 25 deltagere kl. 10:30 ved Randers stadion – hvor man samlet gik op til Pumaloungen på stadion. Her blev der nydt en øl/vand samt en stadionplatte samt ikke mindst var der mulighed for socialt samvær. Senere gik alle til deres pladser på sparekassen Kronjyllands tribune hvorfra kampen blev set.

Formand Morten Rask Thomsen har igennem Aarhus Fodbolddommerklub og DBU Jylland i foråret etableret et samarbejde omkring rekruttering af dommere sammen med RANDERS FC JOBAKADEMI. Som tak for dette samarbejde har RANDERS FC JOBAKADEMI givet AFDK de 25 billetter til kampen inkl. vand/øl og stadionplatte, samt eget lokale på stadion.
– Det er jeg naturligvis på klubbens vegne meget taknemmelig for, Stor tak til Per K Rasmussen RANDERS FC JOBAKADEMI for vores samarbejde og ikke mindst denne gestus. siger Morten.

Hvordan gik kampen, og hvordan klarede Aydin sig?
Vi der overværede kampen på tv, så en oplagt Aydin som klarede opgaven rigtig godt. Kampen endte 3 – 1 til Randers. Aydin havde god støtte fra dommerklubben nemlig superliga kollega Jakob Kehlet som var 4. dommer og som linjedommere havde han Daniel Nørgaard og Niels Høg.
Kampens udvikler var Michael Svendsen.

Fra vores udsendte Rasmus Schulze Post lyder det:
STORT tillykke med en flot debut i superligaen. Det var en rigtig god præstation, og med ros fra udvikleren, så en perfekt debut.
Vi ser frem til at følge dig fremover.

Aydin fik overrakt blomster, og der blev drukket champagne,

Aydin kvitterede med et;
TAK til Dommerklubben, for arrangementet i forbindelse med min debut – og ligeledes TAK til jer, der tog turen til Randers, for at overvære kampen!

Aydin fik også en hilsen fra DFUs næstformand Nicolai Nielsen som sagde:
” Jeg er stolt af dig min gode ven. Vores første møde var i til Lyngby kurset i 2011 – jeg glæder mig til at følge din videre karriere, som jeg er overbevist om i den grad bliver værd at følge.
De bedste hilsner fra mig.”

Indlæg forfattet af Morten Rask Thomsen og Rasmus Schulze Post som også har taget billederne, færdigredigeret af PHJ