EOS SPORT APS ER KONKURS – MEN DET FÅR IKKE BETYDNING FOR TØJAFTALEN….
Som bekendt indgik Danske Fodbolddommere i efteråret 2014 en tøjaftale. Tøjaftalen vedrører tøj af mærket Diadora. Aftalen blev indgået med EOS Sport Aps der er den danske importør af Diadora.

Danske Fodbolddommere er blevet orienteret om, at Retten i Hjørring har taget EOS Sport Aps under konkurs.

diadora-dommer-sort.jpg_7_1_1

Danske Fodbolddommere har på vegne af både elite- og breddedommerne, været i tæt dialog med EOS sport Aps omkring situationen.

Det er glædeligt at kunne meddele, at samtlige aktiviteter med EOS Sport ApS fortsætter uforandret i selskabet Sport Scandinavia ApS.

Der er stor interesse omkring det nye dommertøj, og næsten 2000 medlemmer har allerede bestilt den nye dommerdragt. Flere har også valgt, at supplere med flere farver, hvilket fortæller noget omkring den store interesse.

Danske Fodbolddommere vil gerne opfordre alle de resterende medlemmer til at få bestilt den gratis dommerdragt, således at vi sikrer, at alle får leveret den nye dragt på samme tid.

Vi vil gerne endnu engang understrege, at tingene tilsyneladende fortsætter uforandret.

Nicolai Nielsen
Sekretær
Danske Fodbolddommere – DFU

——————————————————-

Kære alle

Som det fremgår af ovenstående meddelelse fra DFU er vores leverandør af Diadoratøj gået konkurs – dog har DFU sikret at de nye distributører af Diadoratøj har overtaget den aftale der blev indgået omkring et sæt gratis tøj.

Det er nok også forklaringen på hvorfor de personer der i første omgang ikke var registreret, ikke har fået en ændringsmail.

MEN alle får et sæt tøj, også dem der ikke i første omgang var registreret rigtigt. Vi ved blot ikke endnu, hvornår det kan forventes, eller hvornår ændringerne bliver lavet.

Så snart vi hører noget, så melder vi det ud – ligesom vi naturligvis følger situationen tæt.

MVH

Bestyrelsen – AFDK

 

 

 

 

Skriv et svar