Diadora 2Tøjet fra Diadora – Shopeasy.dk er nu begyndt at ankomme til afdks medlemmer, og det er dejligt.

Det er dog ikke alle, der har bestilt, som har modtaget deres tøj endnu.

Flere medlemmer har ikke kunnet bestille, da de endnu ikke er blevet registreret på Shopeasy.dk. Dette skyldes at shoppen først skal modtage en bekræftelse fra afdk om at man er medlem, og at de skal kende din mailadresse…

Oplever du problemer med at registrere dig på Shopeasy.dk  – skal du skrive til vores info mail på Info@afdk, så vi kan få jer registreret hos Shopeasy.dk.

I løbet af nogle dage skulle du så gerne kunne logge dig ind på Shopeasy.dk og bestille dit tøj….

BEMÆRK du skal klikke på Shopeasy.dk og klikke på Hvis du har glemt dit password, tryk her lige under LOGIN (de kender dig først, når du sender besked til dem)

Herefter kommer du til en ny side hvor der står GLEMT PASSWORD – i Email rubrikken indtaster du din email adresse som du opgav til AFDK..

Kort efter kommer en mail tilbage til dig “Dit nye password til ShopEasy”  og med en tekst lignende nedenstående:

 

“Kære NN. Jensen

Du har anmodet om at få et nyt password. Ved at følge linket herunder vil du få mulighed for at oprette et nyt password:

http://shopeasy.dk/shop/changepassword.html?token=96F71532%2D0643%2D49C1%2DA701%2D90E58159C42E&CustomerNumber=102000

Hvis det mod forventning ikke er dig der har anmodet om et nyt password, behøver du ikke at foretage dig noget.

Med venlig hilsen
ShopEasy”

 

Herefter markerer du linket: http://shopeasy.dk/shop/changepassword.html?token=96F71532%2D0643%2D49C1%2DA701%2D90E58159C42E&CustomerNumber=102000

og kopierer ind i et nyt vindue i din browser.

Der kommer så et nyt vindue frem Angiv nyt password indtast efter dit eget ønske en kode, og gentag det, og klik herefter på SKIFT PASSWORD…. (HUSK DEN NU)

Når dette er overstået – går du igen ind i et nyt vindue i din browser, og taster dig ind på Shopeasy.dk – herefter kommer et nyt vindue frem med

Brugernavn  —— det er den mailadresse som du sendte afsted til shopeasy og afdk
Password ———- det er den som du lige angav for kort tid siden til Shopeasy – og som du skulle huske.,,,

Herefter ENTER og du er nu inde på Diadora Shop – Shopeasy.dk, og hvis du kun skal have det gratis dommersæt så klikker du her og følger anvisningerne resten af vejen…. (HELD og LYKKE)

 

Vær opmærksom på at der har været ferielukket i juli måned, og vi følger op i denne uge på alle de som vi ved, ikke har kunne bestille deres sæt tøj endnu – status kommer senere.

Alle der er medlem af Aarhus Fodbolddommerklub, er berettiget til et gratis sæt dommertøj så alle får, men bemærk at det er en stor logistisk opgave at sende 3000 sæt dommertøj ud, så der kan være ventetid. Skulle der være problemer med leveringen eller med at bestille, så kontakt bestyrelsen, så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe jer.

Mvh bestyrelsen

Skriv et svar