dhlstafethyggeSom alle andre tænker du sikkert, at dommerkonflikten da for længst er overstået. I Aarhus er den dog ikke helt, men det er positivt!

Ved Kasper Krüger

For da optimismen var ligeså kold som de frosthårde baner, besluttede en række medlemmer af AFDK sig for at stable en række arrangementer på benene, som både skulle styrke det sociale og det fysiske. Et af initiativerne var at samle medlemmer til den traditionsrige DHL-stafet d. 20. august i Mindeparken ved Marselisborg Slot.
Der blev hurtigt tilmeldt 20 løbere fordelt på 4 hold. Heraf endda et rent pigehold!

Men konflikten varede heldigvis ikke ved. Det blev derfor DHL-stafetten der blev lagt en smule på is. Tilmeldingen var dog foretaget, så da forårssæsonen gik på held blev mandag ophøjet til fast træningsdag for alle interesserede. Således har gennemsnitlig 7-10 løbere hver uge hele sommeren løbet de 5 km. rundt om slottet.
Det er foregået i vidt forskelligt tempo og vidt forskellig puls, men alle har ventet på hinanden i målområdet, hvor der efterfølgende er blevet brugt tid på det sociale.

I går blev træningen så afsluttet med først løb og derefter fællesspisning i parken. Skulle du komme forbi Mindeparken d. 20. august behøver du ikke frygte for ikke at kunne spotte Aarhus-dommerne, som nålen i høstakken. Udover betaling af tilmeldingsgebyret har AFDK nemlig også finansieret fede neon-gule løbetrøjer med klubbens navn påtrykt.

Og det var nok alt sammen aldrig sket uden konflikten!