kvindeAarhus Fodbolddommerklub var flot repræsenteret med 4 hold ved DHL-stafetten tirsdag aften i Mindeparken.
Der var glade smil og der blev ydet en flot indsats af alle deltagere.

esben

Thomas Ginnerskov Jensen beretter at hold 1 klarede at komme i mål blandt herreholdene som nr. 55 ud af 423, og samlet nummer 92 ud af 2077, hvilket vel er mere end godkendt!

Thomas var især imponeret af Esben Tegen som ”nærmest var flyvende”.

Kasper Krüger var meget imponeret over hold 1s præstation – godt løbet drenge, mit hold blev nr. 351, og han mente at hold 1 var blevet nr. tolv, hvis han havde været med.

Hertil svarede Thomas Ginnerskov Jensen – Præcis, og de andre kan nok godt hente et minut hver på deres tid til næste år, så det skal nok blive godt. Han mente at Krüger skal være på et ordentligt hold næste år, så vi kan komme i top 10! Du må gerne tage min plads på “vinderholdet” ..

bagfraAfks pige-hold klarede sig også ganske godt ifølge Brit Hagelskær Iversen – Der blev løbet godt igennem…

Steffan Kvist Kristensen – Syntes at stort set alle der løb fra ham var piger, ligeledes berettede Esben Tegen – ja det kan jo ikke passe man bliver overhalet af den ene 12-14 årige pige efter den anden, der tilsyneladende ikke kender fysikkens love.

Som det kan ses af billederne har det været en rigtig god aften. Tak til John Lyngholm og alle deltagerne på AFKs hold for en rigtig flot indsats, mon ikke endnu flere næste år, vil få lyst til at være med..

 

 

lasse_theiskrugerhvid

spisning

hygge

afk_alle

christian