Mohammed_sadek2Hvorfor blev du dommer?
Alder: 24  Jeg har altid gået og overvejet at blive fodbolddommer.
Det hele startede med at jeg spillede fodbold. Igennem vores fodboldklub, tilbød træneren at jeg kunne blive fodbold dommer. Det valgte jeg at sige ja til. Jeg mente det ville være spændende, og det var noget, jeg havde lyst til at prøve kræfterne af med.

Hvad er det bedste ved at være dommer?

Det bedste ved at være dommer, det er selvfølgelig at komme ud og afvikle en kamp, og tilfredsstille begge parter. At få at vide man gjorde en god indsats. Sidst men ikke mindst, komme ud og møde nye mennesker og få noget motion.

Hvorfor vil du råde andre til at blive dommer?

Man møder nye mennesker, og mange andre bekendte. Man udvikler sit netværk, og man gør en indsats for at gøre andre mennesker glade. Det er sjovt og udfordrende og man får bevæget kroppen.

Hvad laver du, når du ikke dømmer fodbold?

Til dagligt læser jeg til pædagog på 3. semester, der bliver brugt mange timer på studiet. Familien prioteres  højt, og ellers ser jeg meget fodbold. Sidst men ikke mindst, så bruger jeg en del tid i fitnesscenteret .

Hvad er dine ambitioner for den kommende sæson?

Først og fremmest ud og dømme en masse kampe. På nuværende tidspunkt dømmer jeg serie 4. Mit mål er at, arbejde videre og udvikle mig , og forhåbentlig avance i rækkerne.

Hvad er dine fremtidige mål?

Jeg tager et skridt ad gangen. Lige nu satser jeg på at komme i serie 3 også må jeg tage den derfra.

Skriv et svar