• Hvorfor blev du dommer?Glenn1
Jeg synes det kunne være sjovt at se kampene fra en lidt anden vinkel end spillerens, trænerens og den neutrale tilskuers. Og så har jeg en del bekendtskaber indenfor faget som talte enormt godt for den verden det nu er at være dommer…
  • Hvad er det bedste ved at være dommer?
Udfordringerne…Det er ikke nemt at være dommer. Det er noget som spillerne tager for givet og man bliver nemt parkeret på øretævernes holdeplads. Trods dette nyder jeg at være en del af en fodboldkamp og en del af AFDK – det er et super mix. Man er aldrig alene og så får man jo en god portion motion.
  • Hvorfor vil du råde andre til at blive dommer?
Det er udviklende og man lærer sig selv at kende på en helt anden måde. Ledelsen og måden at agerer på, verbalt / non verbalt (kropssproget) – det er alt sammen store gevinster man får med i tasken som dommer, og så får man jo motion og lidt lommepenge ved siden af.. Medlemsskabet af dommerklubben er også en fordel. Det giver noget socialt, indsigt og sammenhold.
  • Hvad laver du, når du ikke dømmer fodbold?
Jeg er ansat i en fodboldklub som ungdomskonsulent, kampfordeler, materiale-ansvarlig og baneansvarlig. Derudover spiller jeg lidt oldboys og er senior- samt U8 drenge træner. Og så har jeg min skønne familie, kone og 3 børn.
  • Hvad er dine ambitioner for den kommende sæson?
Jeg vil gerne udvikle mig og komme mere ud på banerne og få afviklet nogle gode kampe. jo flere kampe – jo større erfaring.
  • Hvad er dine fremtidige mål?
At komme ud og dømme trio-kampe. Jeg er allerede på linjen i Serie 2, så jeg håber, at jeg kan komme til at dømme i serie 3, og så vil jeg gerne benytte lejligheden til at rose og komme med min uforbeholdne respekt for de kræfter/ personer i AFDK som yder et kæmpe stykke arbejde.

Skriv et svar