• Hvorfor blev du dommer?MatiasS.Skov
Jeg valgte at blive fodbolddommer, da jeg, i mit sabbatår, endeligt mente, at nu havde jeg tid til at tage imod den udfordring at finde ud af, hvad denne del af fodboldspillet havde at tilbyde. Jeg snakkede med min fodboldklub som tilbød at betale dommerkortet, som blev erhvervet i Givskud i vinteren 2012. Herefter startede den rigtige dommeruddannelse, den ude på banerne, i de vejlensiske egne.
  • Hvad er det bedste ved at være dommer?
Jeg er vild med at have en hobby hvor man udover at være fysisk aktiv, kan udvikle sig på så mange punkter. At arbejde på hvad der virker i forhold til at lede netop denne kamp, og hvordan disse erfaringer kan komme til gode fremadrettet.
  • Hvorfor vil du råde andre til at blive dommer?
Selvom jeg kun lige er fyldt 23, kan jeg tage mig selv i at ærgre mig over, at jeg ikke fik startet noget tidligere. Så derfor vil jeg opfordre alle der har tænkt tanken, eller bliver inspireret af tanken om, at blive fodbolddommer; kom igang! Når du står efter en kamp, med passende højt adrenalin-niveau, og hilser tak for kampen ved du, at det her er fedt!
  • Hvad laver du, når du ikke dømmer fodbold?
Til dagligt læser jeg folkesundhedsvidenskab på Aarhus Universitet. Herudover spiller jeg en smule fodbold og arbejder som handicaphjælper. Udover dette bruges tiden sammen med min kæreste og vennerne.
  • Hvad er dine ambitioner for den kommende sæson?
Jeg har ambitioner om at rykke op i serie 3 efter denne halvsæson, og forhåbninger om at kunne komme i betragtning til talentdommergruppen.
Hvad er dine fremtidige mål?

Mit første større delmål er, at avancere til at passe fløjten i triokampe. Herefter må tiden vise, hvad evnerne og talentet rækker til.

Skriv et svar