• mustafa4Hvorfor blev du dommer?
Allerede som 5-6 årig startede jeg med at spille fodbold, og glæden af sporten har bare altid ligget i mig. Som 14 årig kunne min ryg dog ikke klare at spille på højt niveau længere.
Jeg besluttede mig derfor at søge noget nyt i ”fodboldbranchen”, og fandt så ud af man allerede kan dømme fodbold som 15 årig. Det synes jeg lød spændende, og derfor gik der ikke lang tid før jeg tilmeldte mig til et dommerkursus. Dommerkortet fik jeg et par måneder efter jeg fyldte 15 år, 2013 maj. siden da, er interessen for at dømme bold kun blevet større og større.

 

  • Hvad er det bedste ved at være dommer?
Det er helt sikkert at komme ud til en kamp, hvor begge hold kæmper med stor intensitet og giver alt hvad de har. Adrenalinen vil pumpe fra start og man er bare 100% klar til at præstere som fodbolddommer. Og hvis begge hold derefter kommer og fortæller at du har dømt en god kamp, vil man gå fra banen med den bedste følelse i kroppen. Det er nok det bedste, ved at være fodbolddommer!
  • Hvorfor vil du råde andre til at blive dommer?
Som fodbolddommer vil man få langt større indsigt i sporten, og langt større forståelse for spillet. Derudover kommer man ud til en masse nye oplevelser og nye bekendtskaber. Ud fra mine oplevelser kan jeg kun anbefale at tage et dommerkursus!
  • Hvad laver du, når du ikke dømmer fodbold?
Jeg er netop startet på andet år, på Aarhus Business College i Viby. Derudover bruger jeg en masse tid på træning, og så spiller jeg lidt hygge fodbold i serie 5 :)
  • Hvad er dine ambitioner for den kommende sæson?
Mine ambitioner for den kommende sæson er helt sikkert at forsætte min udvikling som dommer, og blive ved med at imponere. Jeg håber på nogle gode udviklinger, der kan føre til en serie 2 indrangering.
  • Hvad er dine fremtidige mål?
Jeg ville gøre alt for at nå hele vejen! Jeg er stadig kun 17 år, og har stadig tiden med mig. Talentet vil jeg ikke spilde, og jeg satser derfor alt på at nå hele vejen. Det område jeg kommer fra, (Gellerup) har tidligere haft atleter med masser af talent, desværre har ingen rigtig indfriet talentet, og de unge herude mangler stadig en de kan se op til. Det kunne derfor være sjovt og fedt, hvis en fodbolddommer herfra kan nå toppen – Så ville de unge også have en de kan se op til! 

Skriv et svar