Mødte denne trio forleden – hvem er ham i midten vil mange af AFDKs medlemmer sikkert sige? – Ganske rigtigt, Dan Schlajkjer er ikke her fra Aarhus, men kommer fra Silkeborg dommerklub. Han havde hovedrollen denne aften i Tilst i S2, TST spillede mod Hammel. På linjerne var vores dommerkolleger Line-Maria Rasmussen og Kevin Fischer Andersen. danlinekevin1

Kampen endte med 3 – 1 til Tilst, forud havde vi været vidne til et meget dramatisk forløb,

Dan fik brug for sine evner udi førstehjælp. Efter godt et kvarters forløb sprang en Hammel og en Tilst spiller op efter en bold, Hammel spilleren var så uheldig at han faldt direkte ned på ryggen, hvorved han mistede bevidstheden og slugte sin tunge.

Ved et resolut indgreb fra tre lederes side, hvoraf Dan var den ene, fik man spillerens mund lukket op og fik fat i tungen, således at der blev frie luftveje igen.

En ambulance blev tilkaldt og den og lægebilen kom tilstede, og fik alt bragt under kontrol, og alt skete inden for 20 min. Flot indgreb af Dan, og forsinkelsen på de 20 min var til at overse. Der var lidt diskussion om kampen overhovedet skulle fortsætte, men spillet blev genoptaget og kampen spillet færdig..

Dan berettede senere at han nogle dage efter episoden, havde talt med en Hammel leder som kunne fortælle, at spilleren slap uden men, men måtte dog konstatere en kraftig hjernerystelse, det var billigt sluppet.

Skriv et svar