På vores bestyrelsesmøde fredag den 09.02.2018, har bestyrelsen fundet frem til følgende program for foråret 2018. Det bliver spændende at se om det har medlemmernes interesse, for vi gør det jo for jer, efter bedste evne. Så vi håber på stor tilslutning til disse arrangementer.

Onsdag den 14.02.2018. 

Ved hjælp af vores medlem Gert Sørensen, var der sat et besøg på Aarhus Pulk Terminal.
Gert vil selv vise os rundt på fabrikken, der fremstiller produkter, der sælges videre til bl.a. Norge og Belgien. Det kan være hestebønner eller andre former for nødder. Produktet til Norge ender som foder til laksefarmene, så der kan blive nogle fede laks.

Besøget er i skrivende stund overstået.


Mandag den 12.03.2018.

Det er lykkedes os, ved stor hjælp af vores medlem Arne Sørensen, at få et foredrag af Svend Donby op at stå. Svend Donby har været pilot i Danish Royal Airforce, hvor han har fløjet F 16 fly, og det kan være, at han fortæller om en dramatisk episode, hvor han måtte skydes ud i katapultsædet. Han vil fortælle om sit liv, fra pilot til pensionist. Efter tiden i flyvevåbnet, var han pilot og senere luftkaptajn i SAS. Han vil også komme ind på sit liv som aktiv pensionist, hvor han har været involveret i flere spændende gøremål.

Vi tror det vil være spændende , at hører om livet i en flyvemaskine.
Vi starter som altid med et par stykker smørebrød og lidt drikkelse.
Tilmelding til Svend Eigil Nikolajsen senest den mandag den 05.03 2018 på nedenstående mailadresse.
Mødet foregår på lokalcenter Brabrand, Voldbækvej 92, 8220 Brabrand, og starter kl. 19.00

Tirsdag den 10.04.2018.

På denne dato er det blevet os bevilget en rundvisning i den ny renoverede retsbygning, der ligger på Vester Allé 10, 8000 Aarhus C. Rundturen vil starte kl. 15.15, men da vi skal igennem et grundigt sikkerhedstjek skal vi være der senest kl. 15.00. Retten i Aarhus har gennem længere tid været under ombygning, og vi syntes det kunne være spændende, at se en retsbygning indefra, idet det jo ikke er mange almindelige personer, der oplever det.

Der skal være tilmelding til Svend Eigil Nikolajsen senest tirsdag den 31.03.2018.

Da det er småt med parkeringspladser opfordre vi til, at men tager de offentlige transport muligheder, for at være på den sikre side.

Maj måned 2018.

I denne måned arbejder vi ihærdigt på at lave et arrangement, idet det først planlagte ikke kunne lade sig gøre. Af hensyn til tilmelding til de andre arrangementer, har vi valgt at sende det her ud, som vi har på plads, og så sende en særskilt mail, når vi har fået et nyt møde op at stå.

Torsdag den 02.08.2018.

Det har igennem mange år været en fast tradition, at vi overværer festspillene på Vilhelmsborg. Desværre har det vist sig, at tilmeldingen har været kraftigt dalene, så vi har drøftet, om vi måske skulle droppe denne tradition, eller måske finde på noget andet.

Vi har alligevel bestemt, at vi prøver endnu engang, og så se om, der stadig er interesse for dette arrangement. Vi prøver så igen, at tage til Vilhelmsborg Festspil, hvor forestillingen i år er GREASE.

Der startes som altid med lidt mad og drikke, fra kl. 18.00, hvorefter vi går til forestillingen. I pausen vil der være en kop kaffe og kage. Tilmelding skal ske til Svend Eigil Nikolajsen senest  lørdag den 31.03.2018, idet der skal bestilles biletter så tidligt.

Der vil være en egenbetaling på 275,00 kr.

Man kan indbetale på det nedenfor stående konto nr. eller direkte til Nikolajsen på dagen.

Som altid glæder bestyrelsen til igen at se jer til vore arrangementer, som vi syntes vi hygger os godt i hinandens selskab. Velkommen til en ny sæson.

 

Svend Eigil Nikolajsen        .

8694.1338

svend-eigil@live.dk
Seniorklubbens konto: Reg. nr. 1551  Konto nr. 16688215.

Skriv et svar