Peter_HTirsdag den 24. juni afholder vi afskedsreception og sommerafslutning for alle på Aarhus Firmasport mellem kl. 17 og 19.

Aarhus Fodbolddommerklub er vært med en øl eller sodavand.

Peter har siden 1998 været ansat i Aarhus Fodbolddommerklub som kamppåsætter. Den 1. august starter Peter som ansat på DBU Jyllands kontor i Tilst og slutter sin ansættelse hos AFK.

Det betyder ikke at Peter stopper som kamppåsætter – tværtimod. Hvor kamppåsætter opgaven altid har været et “fritidsjob”, så bliver det for Peter nu et fuldtidsjob. Altså Peter skal udføre præcis de samme opgaver for AFK’s medlemmer som tidligere.

For AFK betyder en udlicitering af kamppåsætter opgaverne til DBU Jylland også et brud med at have egen kampåsætter, men der er lavet en rigtig god aftale med DBU Jylland der betyder end endnu bedre service for vores medlemmer samtidig med at vi kan beholde Peter som vores omdrejningspunkt i kamppåsætter rollen.

Vi håber rigtig mange vil komme og slutte sæsonen med en forfriskning samt sige tak for indsatsen til Peter og ønske ham held og lykke fremover

Venlig hilsen

Morten Rask Thomsen