Mandag d 5 januar 2015 bød på endnu en runde firmasport.
Aftenen startede egentligt okay med en træningskamp, hvor de fremmødte dommere mødte dagens dårligste modstander, som blev sendt hjem med 6-0 i bagagen. Det lovede godt!

Dernæst fulgte første rigtige kamp hvor modstanderen IBM blev sendt hjem med et 4-2 nederlag. Det var en kamp hvor vi langt hen af vejen var dominerende, men brændte en masse chancer. Vi var endda i undertal da Bissen Aidin Esmaeli, blev smidt ud for en holdeforseelse. Målene blev dog sat ind af henholdsvis Christian Hjortshøj og Rene Bertel, mens Rasmus Nielsen blev dobbelt målscorer.

I sidste puljekamp blev det til 2-2 imod rækkens nummer to, Muskelsvindfonden. Det var en kamp hvor vi brændte ti 100% chancer. Vi brændte endda chancer og skød forbi mål, da vi spillede 4 imod 2, da de andre trak to udvisninger til sig. Ingen kunne se sig fri for at brænde store chancer og generelt spillede vi under niveau.
Martin Markus havde dog en god sidste pote på, da han i de døende sekunder prikkede bolden i mål imellem benene på modstanderen til udligning 2-2.
Dermed formåede vi at forsvare førstepladsen lidt endnu.

Truppen til dagens kampe: Aidin Esmaeli, Christian Hjortshøj, Søren Kirkeby, Rasmus Nielsen, Martin Markus, Rene Bertel og Thomas Ginnerskov.

TG_hold_januar15