Jens Maae fra Aarhus Fodbolddommerklub er ny mand i Superligaen. Også Chris Johansen og Sandi Putros avancerer i divisionen.

Aarhus Fodbolddommerklub er nu repræsenteret ved to dommere og en linjedommer i Superligaen, efter at 30-årige Jens Maae er blevet rykket op i Superligaen.

Jens Maae har dømt fire år i 1. division og har i flere år været en del af den gruppe af 1. divisionsdommere, som har trænet sammen med Superligadommerne til DBU’s samlinger.

Jens Maae gør FIFA-dommer Jakob Kehlet og FIFA-linjedommer Jakob Bille selskab i den bedste danske række.

Aarhus Fodbolddommerklub råder også fra den nye sæson over tre 1. divisionsdommere, da 27-årige Chris Johansen efter blot ét år i 2. division er rykket op i 1. division. Her er også Henrik Overgaard og Peter Kjærsgaard-Andersen at finde.

I 2. division gør 24-årige Sandi Putros en anden Aarhusdommer, 27-årige Stefan Kirkedal, selskab. Desværre har DBU’s Elitedommergruppe valgt at sige farvel til Reto Hurt efter to år som 2. divisionsdommer.

Aarhus Fodbolddommerklub har mulighed for at få endnu en divisionsdommer fra næste forår, idet den 24-årige DS-dommer Aydin Uslu er blevet indstillet til 2. division i efteråret.