Torsdag d. 16/8 var cirka 25 dommere fra Projekt 100 dommere mødt op hos Atea i Århus Nord for at høre mere om hvordan man bliver talent dommer, og hvad man skal være opmærksom på hvis man vil være talentdommer.

Først kom Peter Hammer med et indlæg, hvor han lagde meget vægt på, at man skal huske at føre sine afbud, så kamppåsætterens arbejde ikke bliver ødelagt. Samtidig lagde han vægt på, at dommerne ved at holde en god dialog med Peter, kan få mange ønsker opfyldt.

Efterfølgende fortalte Michael Eriksen lidt om talentstrukturen i regionen. Her var der rigtig mange spændende ting, og de nye dommere fik rigtig meget input til, hvad det kræves for at være et talent. Michael lagde meget vægt på, at det ikke kun er præstationerne på banen der tæller. Derfor er det blandt andet vigtigt, at man som talentdommer har fokus på, hvordan man klarer fysiske og teoretiske test. Derudover skal man som talentdommer have fokus på at være en god kammerat og være synlig i dommerklubben.

Som afslutning på mødet fortalte Rasmus Hornemann i et meget spændende og moderne foredrag om sin karriere indtil videre. Her kom Rasmus også ind på, at han fra starten har haft fokus på at leve op til kravene uden for banen. Samtidig fortalte han, at selv om man får kritik af en udvikler, som man føler er uberettiget, skal man reflektere over kritikken og bruge den konstruktivt.

Rasmus var også inde på, at han har brugt kollegasparring og videofilm af sig selv, som redskaber der har udviklet han karriere.

Alt i alt en meget inspirerende aften, som forhåbentlig har givet de fremmødte nogle værktøjer i deres karriere som fodbolddommer.