Andreas Steenberg 26 år.

Læser Statskundskab på Aarhus Universitet. Er i gang med sit speciale, tager muligvis sidefag i historie for senere at blive gymnasielærer. 

Hvorfor dømmer du fodbold?

Fordi jeg synes det er sjovt, og så får jeg noget motion, det er også noget andet i forhold til det jeg ellers laver.

Hvad er det nu lige, som du også beskæftiger dig med?

Jeg er medlem af Regionsrådet her i Midtjylland. Jeg blev valgt ind ved valget i november 2009. Det er spændende og  udfordrende. Jeg er valgt af det Radikale Venstre, og jeg er netop valgt som folketingskandidat i Skive, så det kan være jeg snart kommer på Christiansborg.

Andreas er født og opvokset i Randers hvor han også startede sin dommerkarriere.
Andreas var landsformand for Radikal Ungdom fra oktober 2006 til oktober 2008.  Han har siden 2006 været medlem af Det Radikale Venstres hovedbestyrelse.