ungfestFredag d. 25 oktober 2013 stod ungdomsafdelingen i Aarhus Fodbolddommer klub for endnu et arrangement. I nogle skønne lokaler, med bar og disko lys, ved kollegiet på Finlandsgade i Aarhus Nord. Her var der budt op til fest, for alle klubbens medlemmer under 35 år.

25 medlemmer deltog i festen, som efter vores seneste paintball tur, var startskuddet til flere fremtidige arrangementer, for at skabe et endnu bedre fællesskab i
dommerklubben for de unge.
Vi startede ud med en øl eller to i baren, dernæst holdte formanden, Lasse Rønberg, en velkomsthilsen, hvorefter der var 3 retters menú, med alt fra
tunmousse, kylling, skinke, salater og til sidst en chokolade dessert.

Herefter var der fri leg , til eksempelvis at drikke sig mere eller mindre beruset, med de venlige priser, 5 kr. for en øl og sodavand, og 10 kr. for de mere fancy drikke som Mokaï og Sommersby.

ungfest2Derefter kunne man forsøge at overbevise sig selv, eller alle andre om, at man sagtens kunne vinde nogle af de mange kortspil, som der var gang i, rundt omkring ved bordene.
Der blev også snakket om løst og fast, og naturligvis om dommergerningen, og evalueret lidt på indeværende sæson.

I det hele taget var der en rigtig hyggelig stemning, hvor alle snakkede med alle. De sidste natteravne gik hjem efter kl. 3 og ungdomsafdelingen takker for opbakningen til ungdomsfesten og har allerede et nyt arrangement under opsejlingen.

Mere om dette snarest.
Med sportslig hilsen
Ungdomsudvalget.