(Her ses ét af de i alt 4 heat med 7 dommere i hver i hallen i Hobro).

Alle talenter fra Aarhus fodbolddommerklub var sammen med resten af RTG1 til samling d. 23/9 i Hobro, hvor den bl.a. stod på bip-test og fedtmåling.

AFDKs talenter har holdt træningen af løbetesten ved lige, bl.a. ved 3 træninger på Aarhus Firmasport. Alle AFDKs repræsentanter udviste stort sammenhold og hjalp hinanden igennem og alle bestod bib-testen og de 17.8 i flot stil. Som noget nyt var der denne gang mulighed for at løbe bib-testen til 18.2, da dette er hvad eliten skal løbe. Her var der også flere af talenterne, som løb med. Hvert talent skulle også forbi Jacob Bo Schmidt og få målt fedtprocenten.

Yderligere bestod aftenen af socialt samvær over aftensmaden. Både under løbetesten, aftensmaden og de efterfølgende oplæg blev de gældende corona-restriktioner efterfulgt, både med afstand og mundbind.

Efter aftensmaden kom 1. divisions dommer og tidligere RTG1-talent Michael Rasmussen og holdte et spændende og relevant oplæg omkring sin vej, valg og fravalg samt oplevelser gennem systemet. Aftenen rundede af med rækkemøder med hver rækkeansvarlig fra RTG-udvalget samt nyt fra RTG. Det var smilende og motiverede AFDK-talenter, der kørte fra Hobro.

Skriv et svar