Kære alle
Som I sikkert er bekendt med så er der indført skærpede restriktioner i Aarhus grundet stor stigning i smittetilfælde. Det betyder lige nu for dig som fodboldommer og medlem af Aarhus Fodboldommerklub.

· At den planlagte teoriinstruktionsaften onsdag d. 12 august flyttes til sidst i August. Ny dato vil blive offentliggjort når det er koordineret med Aarhus Firmasport. Med mere end 60 forventede deltagere til et indendørs arrangement vil det med den nuværende situation være for risikabelt at afholde arrangementet.

· Arrangementet for nye dommere fastholdes idet det meste af det foregår udendørs. Hele arrangementet flyttes udendørs – mere info fra Vejlederudvalget.

· At kampe i Aarhus kan flyttes/aflyses helt op til kampstart – læs gerne nyhed på DBU jyllands hjemmeside.

· At du som dommer skal huske at være ekstra opmærksom i forhold til dommerprotokollen.
· Vi anbefaler at du klæder om hjemmefra så vidt det er muligt.

· At alle dommere i både solo og triokampe sikrer god afstand ved omklædning. udviklinger/vejledninger mv

· At du overholder den protokol som DBU udgav tidligere for afvikling af kampe

· At du ved det mindste tegn på sygdom mv. melder afbud til din kamp

· At du holder dig orienteret i nyheder, hjemmesider mv. omkring situationen i Aarhus, herunder yderligere restriktioner i forhold til de allerede udmeldte restriktioner i Aarhus

· At du altid kan kontakte bestyrelsen ved spørgsmål, retningslinjer mv.

Sker der ændringer i forhold til de næste 14 dage omkring Covid-19, så vil vi orientere om det på hjemmesiden

Husk at det er frivilligt at dømme. At du selv skal vurdere om du vil pådrage dig den ekstra risiko der er ved at dømme fodbold i forhold til Covid-19. Men også at myndighederne vurdere at der er en lav risiko for at blive smittet som dommer i en kamp, hvis du minimum overholder den protokol DBU har udsendt til alle dommere.

På bestyrelsens vegne
Morten Rask Thomsen

Skriv et svar