Det fejrer han med familien på en længere ferie og derfor deltager han ikke i generalforsamlingen.

Ugeavisen i Brædstrup har lavet denne artikel i forbindelse med den runde dag.
Stort tillykke til Dan og tak for hans kæmpe indsats i dommerklubben i de sidste 20 år..

Dan Weller, souschef i Sparekassen Kronjylland i Brædstrup. Foto: Sparekassen Kronjylland

Engageret bankmand i Brædstrup og fodbolddommer fylder 60 år.

Henrik Carøe Sandvad hensa@jfm.dk

Dan Weller, Skanderborg, fylder 60 år søndag 4. februar. Han har siden 2012 arbejdet som souschef i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Brædstrup. Inden da har han bestridt en række forskellige stillinger i den finansielle sektor, som han har været i siden han påbegyndte eleveuddannelsen i 1984. Til sommer er det altså 40 år siden, han begyndte sit arbejde i finansbranchen.

Ved siden af sit daglige arbejde med at rådgive kunder er han timelærer og censor på Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning, hvor han primært underviser finansøkonomer. Denne sidebeskæftigelse bruger han til at holde sig fagligt opdateret, og samtidig får han mulighed for at udfolde sin lyst til at undervise og videregive et fagligt fundament til nye generationer.

Aktiv fodbolddommer
Det er også næsten 40 år siden, at Dan begyndte som fodbolddommer. Over årene har han skiftet dommergerningen ud med et omfattende engagement i dommerorganisationen, hvor han er med i DBU-udvalg og faggrupper og er ansvarlig for udvikling af dommer i Dommerregion 3.

Han er på en række forskellige måder med til at udvikle fremtidens dommere og sikre den faglige udvikling af dem, der allerede er dommere. Han er stadig kasserer i den lokale dommerklub i Aarhus – der hvor hans organisatoriske engagement startede for godt 20 år siden.

Der er således ikke længere tid til at være helt så meget på banen som fodbolddommer. Til gengæld fik sønnens håndboldspil ham til at sætte sig ind i håndboldreglerne, og nu har han i en årrække også været aktiv håndbolddommer. Ved siden af dette er han ofte at finde som medhjælpende forælder, når datteren er på tur med Flying Superkids. Her er der ofte brug for frivillig forældrehjælp for at shows og udlandsture kan lade sig gøre.

Privat bor Dan i Skanderborg med sin hustru og deres yngste datter. De to ældre børn er flyttet hjemmefra.

 

 

Skriv et svar