Det var med stor sorg at Aarhus Fodbolddommerklub samt Seniorklubben modtog besked om at vores mangeårige medlem René Lahnen er død, han blev 64 år. Rene blev fundet død i den forgange weekend i hans hjem.

Med Rene har vi mistet en meget aktiv dommer, der både deltog meget i vores arrangementer, men også hvert år dømte langt over 100 kampe. Tak for indsatsen Rene.

René deltog trofast i foreningens generalforsamlinger og øvrige arrangementer, så sent som den 31. oktober i år deltog han i Seniorklubbens generalforsamling.
Han kom altid i god tid og hjalp til med praktiske ting inden de forskellige arrangementer. Som sagt dømte han mange kampe og han kan ikke bare erstattes med en enkelt ny dommer, der skal mindst 2-3 til for at dække tabet af ham. Han spurgte altid interesseret ind til klubben på tomandshånd, og forholdt os ofte, hvis tingene ikke var i orden, men ytrede sig aldrig i større forsamlinger.
René gennemgik for få år siden et større kræftforløb, men overvandt sygdommen og kom tilbage med nye kræfter. Klubben mindes ham som en god kammerat som ydede sit bedste og ikke mindst hans flid.

Når vi kender tidspunkt for begravelsen vil det blive offentliggjort.

Æret være Rene’s minde

Rene’ bliver bisat fra Vestre Kirkegårds lille kapel lørdag d. 30 december 2023 kl. 14.30. Alle som har lyst til at deltage er velkommen.

.

 

Skriv et svar