Dødsfald

Mangeårigt medlem af Aarhus Fodbolddommerklub Finn A Jensen er død, d. 01.07.2024.
Finn har været aktiv i Aarhus Fodbolddommerklub i mere end 46 år og i 2019 modtog Finn sin hædersnål for mere end 40 år som dommer i Aarhus Fodbolddommerklub. Finn har dømt som han selv ville sige det mere end 100 kampe om året, så han har dømt i nærheden af 3500 kampe. Han fik sin sidste trut i fløjten i oktober 2013, da han faldt for DBU’s daværende aldersgrænse.

Finn var ærke aarhusianer født og opvokset i Bülowsgade, de sidste år boede han i Heibergsgade. Han var ugift men han havde en kæreste i mange år. Han arbejdede som trykker på Jyllands-Posten fra 1970-2002, og før den tid var han trykker i 10 år.

Fritiden gik som sagt med fodbolddommergerningen, og mange andre ting, han var et aktivt og positivt menneske som engagerede sig i meget. Eksempelvis foredragsholder om historien omkring Skt. Pauls Kirke og Bülowsgade. Han har været medlem af menighedsrådet ved Skt. Pauls Kirke, hvor han sad som valgt for socialdemokratiet midt mellem to stridende parter.

Blandt tillidsposterne har han været næstformand i bestyrelsen for Kvickly i Bruun’s galleri, og derudover var han ikke mindst en dygtig dirigent til at lede generalforsamlinger, i grundejerforeninger, Århus Firmasport, AGF’s Støtteforening og ikke mindst i en række år i Aarhus Fodbolddommerklub. Som nævnt tidligere så havde politik altid optaget ham, og han var socialdemokrat med stort S. Han havde kendt samtlige borgmestre i byen i sin levetid, og han havde desuden været kampagneleder for tidligere borgmester Flemming Knudsen.

Han havde altid noget på hjerte og skrev ofte læserbreve om aktuelle emner blandt andet i Aarhus Stiftstidende, og han fulgte engageret med i alt, hvad der rørte sig omkring ham, lokalt, nationalt og internationalt, dagligt fulgte han med i tre aviser og så nyheder i tv og hørte radio.

Helbreddet svigtede til sidst Finn for et år siden brækkede han hoften, og han overvandt desværre ikke følgerne af dette.

Æret være hans minde.

Skriv et svar