Jeg har netop lagt sidste hånd på sommerens kontingentopkrævning.

Det har på alle måder været et anderledes forår – således også for mig i forbindelse med sommeropkrævningen. Aldrig har jeg skullet udbetale til så få dommere, og
aldrig har jeg skullet opkræve så få kampafgifter.

Også skæringsdagen for opkrævning af kampafgifter og udbetaling af centralt opkrævede stævner bliver anderledes denne sommer. Skæringsdagen er nemlig blevet 11. marts 2020 – en dato alle kender for noget andet, nemlig datoen, hvor DK blev lukket ned. Grunden til dette er ganske enkelt, at personalet på DBU Jylland har været hjemsendt, og det har derfor ikke været muligt at fremskaffe data-grundlaget i tide til opkrævningen.

Det betyder, at kampafgifter for de kampe der er dømt siden gen-åbningen, samt ligeledes udbetaling af honorar for de centralt opkrævede opgaver (primært Firmasporten) siden gen-åbningen, først vil blive opkrævet/udbetalt i forbindelse med vinteropkrævningen 2020/2021.

Sommeropkrævningen er afleveret til NETS, og forfalder til betaling mandag den 3. august 2020. Udbetaling til de 17 dommere, der har lidt tilgode, vil ligeledes ske mandag den 3. august 2020.
Afslutningsvis vil jeg ønske alle samt jeres familier en rigtig dejlig sommer.

Dan Weller
Kasserer
Aarhus Fodbolddommerklub

Skriv et svar