Klokken 14.24 torsdag eftermiddag tikkede en længe ventet indrangering for DBU’s Elite- og talentdommere ind. I Superligaen var der én ny ændring! Der var kommet en ny linjedommer. Den linjedommer kom fra Århus. 28-årig Martin Markus, som til dagligt bor i Ceresbyen og har sin gang i AFDK er efter 3 år i 1. division kommet igennem det magiske nåleøje og skal fra den kommende sæson vinke i landets bedste fodboldrække.

 

Martin Markus begyndte sin dommerkarriere tilbage i april 2012. I 2017 valgte han at gå linjedommervejen, da lysten og talentet til linjedommergerningen var større. Her rykkede han hurtigt op i 2. division og siden 1. division. Nu har mange års hårdt og seriøst arbejde endelig båret frugt for den 28-årige linjedommer, som oprindelig kommer fra Tilst. Det var naturligvis en glad og stolt linjedommer, som det lykkedes at fange umiddelbart efter den store nyhed, var breaket.

”Jeg må godt nok sige min telefon har været rødglødende de sidste par timer. Hold da op. Jeg blev sgu nødt til at tage hjem fra arbejde, fordi jeg var så glad og kunne slet ikke koncentrere mig. Tænk at det lykkedes efter alt det hårde arbejde. Jeg er stolt og glad og sender en stor tanke til alle der har hjulpet mig på min vej, hvad end det har været dommerkollegaer, udviklere, talenter, familie med mere.”

 

Udover Martin Markus bød det også til flere oprykninger til AFDK. I 1.division er formand for mandagsgymnastikken Nils Heer rykket op efter talrige gode sæsoner i 2.division. Nils har været så heldig at han allerede har fået forsmag på de nye opgaver i 1.division, da han dømte en sidste runde kamp af forårets 1.division i Hvidovre. Derudover er Sigurd Per Christian Kilden og Denis Asllani nye mænd i Danmarksserien, Jacob Theilgaard ny mand i Jyllandsserien og Martin Outzen er ny linjedommer i den nye 3. division.

Stort tillykke til alle dygtige dommere i AFDK.

Skriv et svar