Sandi Putros har ofte været udskældt for sin dommerolle i den danske superliga, senest i den afgørende runde i superligaen mellem Silkeborg og FC Midtjylland, hvor han især fik et kæmpe møgfald af målmanden fra FC Midtjylland Jonas Lössl.

Men selvom Sandi normalt har et højt bundniveau i sine kampe, så har udvekslingen mellem Danmark og Cypern været en stor succes for Sandi.

I følge TIPSBLADET, dømte Sandi i søndags d. 2. april 2023 en topkamp på Cypern, og danskeren fik massiv ros for sin præstation med fløjten.

Fodbolddommere bruger weekend efter weekend på at få at vide, at de i bund og grund er uduelige, og alligevel så stiller de op igen ugen efter. En dommer, der i hvert fald ved, hvad det vil sige at blive udsat for kritik, er Sandi Putros.

Den danske Superliga-dommer har det med at trække overskrifter, og senest var det Jonas Lössl, der var så utilfreds med Sandi Putros, at han endte med at få karantæne for negative udtalelser i pressen.

Nu er der imidlertid ros at hente for Sandi Putros.

TIPSBLADET beretter at Sandi i søndags var en tur på Cypern for at dømme topkampen mellem AEK Larnaca og APOEL Nicosia, og cypriotiske medier har generelt masser af pæne ord at sige om den danske dommer.

Mediet Shotandgoal kalder Sandi Putros’ præstation for “fremragende”, mens Goal noterer, at danskeren kun lavede meget få fejl i opgøret.

Opgøret mellem AEK Larnaca og APOEL Nicosia endte 2-2 takket være en sen udligning af hjemmeholdet. Sandi Putros uddelte fire advarsler undervejs og dømte i øvrigt ingen straffespark.

Godt gået Sandi i en heksekedel på Cypern, fortsæt det gode arbejde.

Skriv et svar