spisningInformation og orientering, omhandlende Seniorklubbens historie, begyndelse samt turen til Vilhelmsborg festspil 2013.

Seniorklubben blev en realitet da Jørgen Snog Nielsen, Svend Eigil Nikolajsen og Poul Jørgensen, i sin tid fik ideen om at danne et fællesskab for Aarhus Fodbolddommerklubs seniorer. Efter drøftelse med dommerklubbens daværende formand Jan Hoffmann blev Seniorklubben en realitet.

Seniorklubben har vist sig at være et godt initiativ. Det er nu 16 år siden seniorklubben blev etableret, og må den dag i dag stadig betegnes som en velfungerende forening med stor opbakning hos klubbens medlemmer.

Efter stiftende generalforsamling okt. 1997, konstituerede den nyvalgte bestyrelse sig således:

Formand; Jørgen snog Nielsen – Kasserer; Svend Eigil Nikolajsen – Sekretær; Jørgen K. Mortensen – Suppleant; Henning Lund Sørensen.

Tiderne skifter og af naturlige årsager er bestyrelsen i dag sammensat således;

niko_hso_sevanFormand; Henning Lund Sørensen – Kasserer; Svend Eigil Nikolajsen – Sekretær; Sevan Melkonian – Suppleant Mogens Bentzen.

I forenings formåls paragraf, står der skrevet at; seniorklubben via møder,  foredrag, virksomheds besøg, og diskussions aftener, har det formål at vedligeholde de mange årige kammeratskaber samt tilhørsforholdet til Aarhus Fodbolddommerklub.

Her kan jeg personligt tilføje at det er lykkedes for Seniorklubben, at efterleve formålsparagraffens ånd. På års basis har vi sammenlagt otte arrangementer.  Fire af disse finder sted i foråret og de resterende i efteråret. Her deltager vores hustruer altid, dog med undtagelse af generalforsamlingen.

Seniorklubben er et samlingssted for senior medlemmer og har det formål at sikre medlemmernes forsatte kontakt til hinanden. Her hygger man sig i godt selskab og bevarer det vigtige fællesskab, som netop et godt netværk bidrager til, for samtidig at bevare tilknytningen til dommerklubben. Uden denne vil det efter min mening, være nærliggende for mange ”ikke aktive” dommerkollegaer at miste interessen for fællesskabet, og derfor melde sig helt ud af dommerklubben.

Personligt er jeg meget glad for at være med i Seniorklubben og finder jobbet som sekretær interessant og spændende. Vi arbejder rigtig godt sammen i bestyrelsen, og gør vores bedste for at finde og sammensætte et godt og spændende program for klubbens medlemmer.  Det overrasker mig positivt, at vi efter alle disse år med arrangementer, stadig finder spændende nye tiltag til aktivitetsprogrammet. I år har vi nu haft fem arrangementer hvor turen til Vilhelmsborg er den seneste.

Dette arrangement er efterhånden blevet en fast tradition for klubbens medlemmer, hvor vi hvert år glæder os til at se Vilhelmsborg festspil sammen.  I år var vi i alt 41 personer, som mødtes og tilbragte nogle hyggelige timer i hinandens selskab. Efter fælles spisning og hygge, overværede vi forestillingen ”Skatteøen”. En imponerende musikalsk forestilling udført til musik komponeret af ”Sebastian”. En fantastisk oplevelse.

Afslutningsvis kan jeg fortælle at, medlemstallet i Seniorklubben fra sin opstart i 1997, med 65 medlemmer, har holdt antallet og vi kan endda i denne skrivende stund, trods naturligt frafald skrive 75 medlemmer i klubben.  Bestyrelsen glædes over medlemsantallet og ser frem til at modtage de nye medlemmer fra moderklubben når de fylder 50år.

Sevan Melkonian