Kære alle DFU’ere!
Hermed en kort opdatering på fremdrift i tøjaftalen. Jeg har over de seneste mange uger været i kontakt med Diadora, for at løse praktiske ting. Der er netop kommet styr på medlemsdatabasen hos Diadora, således at der bliver lavet et login til jer alle. Dette er sket i samarbejde med jeres formænd.

Lige nu har vi drøftelse af logoets størrelse, kvalitet og placering. Størrelsen er som sådan ikke noget problem, men selve kvaliteten skal vi finde et godt niveau for. Som I jo er bekendt med, bliver dette broderet direkte på tøjet og det skulle gerne holde længe!
Her har det været nødvendigt at inddrage vores effektmand, som har disse oplysninger tilbage fra dengang hvor vi fik moderniseret vores logo.
Til sidst kan jeg også meddele, at vi samtidig gerne vil sikre, at den nye model er optimal for så mange som muligt. Her tænker jeg på jeres input til blandt andet skrå-lommerne, den hvide krave mv.
For at sætte jer en smule ind i processen, så er der først lavet en aftale, hvori der er nogle rammer, som vi kan arbejde ud fra når alle er enige. Når først, aftalen er skrevet under (og det er den selvfølgelig nu), så begynder man at arbejde med indholdet. Derudover skal vi alle huske på, at dette er en fællesaftale mellem Eliten og Bredden, så begge parter skal være enige om f.eks. udformning af dommerdragten og den nye model.
Det bliver nu ikke noget problem, men det er mere for at give jer en forståelse for hvorfor sådanne ting nu tager den tid det tager.

Rigtig god bag-jul herfra, og ha’ en fed nytårs aften!

Nicolai Nielsen

DFU

Klipset fra Facebook…