Århus Firmasport

Så ser det måske ud til, at vi endelig igen kan komme ud at dømme fodbold.
Århus Firmasport satser på, at det bliver muligt at komme i gang efter næste genåbningsfase allerede fra den 8. juni, og har netop sendt mig programmet med opgaver frem til den 30-juni.
Selvom jeg er hjemsendt, så har jeg ekstraordinært fået lov til at løse denne opgave.
Jeg går i gang lisså snart jeg får en tilbagemelding om, at du er klar og fået opdateret din tilgængelighed.

Hvad angår DBU-kampe, så regner jeg med I hører nærmere på Dommernyt, når næste genåbningsfase bliver udmeldt. Her forventes det osse, at der kommer en corona-protokol, så du som dommer kan blive klædt på med hensyn til eventuelle regeltilpasninger for at kunne håndtere særlige praktiske forhold i relation til denne særlige corona-situation

Med venlig hilsen
Peter Hammer
Dommerpåsætter DBU Jylland (Dommerområde 3A: Djursland, Randers og Århus)
aarhusdommer@dbujylland.dk

Skriv et svar