Indlægget er skrevet af Martin Markus

UEFA Core er et 6 måneders forløb, hvor UEFA udpeger de lande som skal med. Danmark er repræsenteret i 2022 og DBU har peget på Mikkel Redder, Deniz Yurdakul og mig til dette forløb.
Formålet er at forberede dommerne til den internationale scene og få de guidelines som UEFA vil have i forhold til dommergerningen – herunder de store dommertemaer og fitness- og engelskniveau.

Forløbet startede for os i Schweiz d. 5 – 12. april, hvor der var 24 deltagere fra 8 lande – herunder b.la. Litauen, Ungarn og Skotland.
Under forløbet skal alle dommere nedfælde nogle objectives = målsætninger,  som man skal arbejde med – man bliver fulgt af en coach i 6 måneder inden man mødes igen ultimo september i 5 dage, hvor man ser om man har opnået sine mål og bliver testet i teori og fitnessniveau.

Det er et meget intensivt og professionelt forløb, der indebærer fysisk træning stort set hver dag herhjemme og hvor man månedsvis har dialog med sin coach, og hvor man sender klips fra den hjemlige liga og analyserer dem sammen.

Martin Markus er placeret som nr. 3 fra højre stående i blå bluse, og Mikkel Redder er nr. 9 fra højre i blå bluse.

Skriv et svar