December er som traditionen byder tiden for de diverse juletræsfester for børn og voksne og AFDK er ikke undtaget.

juletræsfest1

32 børn og næsten ligeså mange voksne var denne søndag d. 13, mødt op i Harlev Gl. foramlingshus til 3 festlige timer sammen med julemanden og et par som vanlig fristes man til at sige, festlige spillemænd som fyrede gevaldig op under festen med deres musik og jule lege.

Julemanden kom stille og roligt ind af døren og talte med børnene. Herefter blev der inviteret til dans rundt om juletræet, hvor vi sang en række af de gode traditionelle julesange.

Efter dette blev der delt godteposer og gaver ud til børnene, og de voksne fik noget gløgg og æbleskiver. Herefter tog vi afsked med julemanden, og så blev der ellers lukket op for bal for børnene i den hel store stil. Der blev danset og spist slik til den store guldmedalje, en sikker succes var det atter en gang.

Der er taget en del flere billeder fra denne dag, her må jeg bede dig gå til vores Facebook side, gå op her på siden og tryk på det blå f og så går du ind og finder Billeder fra juletræsfesten 2015 – 1, fra d. 14 december og der er skam også en Billeder fra juletræsfesten 2015 – 2, ligeledes fra den 14 december. God fornøjelse – ønsker du et billede eller 2 tilsendt send en personlig besked til mig på Facebook….

Skriv et svar